Особливі подарунки на День Святого Валентина від INCARNE™

Незабаром День Святого Валентина — чудова нагода, щоб нагадати коханій людині про свої почуття. Вироби з натуральної шкіри стануть відмінним подарунком до свята закоханих. У колекції INCARNE™ ви обов'язково знайдете ідеальний варіант, що приємно вразить другу половинку. А іменне тиснення зробить ваш презент ще більш унікальним та пам'ятним.

 

Ми підготували для вас добірку крутих ідей подарунків на День Валентина від бренду шкіряних виробів INCARNE™ для неї та для нього.

Особливі подарунки для нього❤️

Сумка або чохол для ноутбука з натуральної шкіри

Якісний шкіряний чохол – це завжди хороша ідея для подарунка, адже він ідеально захищає гаджет від бруду, пилу та подряпин. Можна навіть сказати, що це такий собі must have для людини, яка володіє ноутбуком. Ми шиємо чохли для MacBook, Lenovo, Xiaomi, Samsung, Dell, HP та будь-яких інших брендів. 

Також практичним та стильним подарунком стане шкіряна сумка для ноутбука. Це чудовий варіант для тих, хто часто подорожує, проводить бізнес-зустрічі та прагне мати все необхідне під рукою.

Шкіряний гаманець ручної роботи

В якості презента для коханого чоловіка ідеально підійде витончений шкіряний гаманець. Додайте на гаманець ініціали, ім'я чи текст та створіть по-справжньому унікальний подарунок.

Шкіряний ремінь ручної роботи

Шкіряний ремінь – ще один чудовий варіант подарунка. Не тільки зручний, а й стильний аксесуар, який підкреслить будь-який образ.

Рюкзак для ноутбука

Рюкзак є універсальним, адже його можна використовувати як для роботи, так і для прогулянок та подорожей.

Килимок для стола та робочих гаджетів з натуральної шкіри

Стильний мінімалістичний аксесуар зробить напружену роботу за комп’ютером зручною та приємною.

Особливі подарунки для неї ❤️

Сумка з натуральної шкіри

Для жінки вашого серця, шкіряна сумка — це чудовий та практичний подарунок. Наша колекція включає різноманітні мінімалістичні та місткі сумки виготовлені із високоякісної шкіри з увагою до деталей.

Косметичка з натуральної шкіри

Іноді для щастя жінки потрібно лише одне щоб усі косметичні засоби були складеними та впорядкованими в одному місці. Косметичка це універсальне рішення, адже нею можна користуватися як у подорожах, так і вдома чи брати з собою у спортзал.

Шкіряний органайзер для прикрас

Вишуканий аксесуар, що стане ідеальним доповненням колекції коштовностей та дизайнерської біжутерії. Він стильно виглядає на косметичному столику, а також легко поміститься у валізу чи сумку, що дозволить безпечно брати в подорож цінні речі. 

Чохол для ноутбука чи планшета з натуральної шкіри

Подарунковий набір виробів з натуральної шкіри

У розділі «Подарунки» в нас на сайті ви знайдете різноманітні сети, які стануть чудовим сюрпризом для неї або для нього. Ми створили комбінації виробів з натуральної шкіри, які ідеально доповнюють один одного. На подарункові набори діють приємні знижки, тож переходьте за посиланням та обирайте.

Електронний подарунковий сертифікат

Якщо ви не впевнені у своєму виборі, ви завжди можете придбати електронний подарунковий сертифікат від INCARNE™ на певну суму та залишити цей вибір за коханою людиною, якій адресований подарунок. Win-win рішення!

Перегляньте колекцію шкіряних виробів від INCARNE™ та зробіть особливий подарунок, що змусить серце битися частіше ❤️