Особливі подарунки на Різдво та Новий рік від INCARNE™

Різдво та Новий рік  — улюблені свята, наповнені теплом і радістю. У цю магічну пору року хочеться порадувати своїх близьким особливими подарунками, виразити свою любов та увагу.

Вироби з натуральної шкіри від INCARNE™ — чудовий вибір в якості подарунків для рідних чи друзів до свят. Стильний дизайн, практичність та особлива естетика натуральної шкіри — завдяки цьому наші вироби стають улюбленими аксесуарами на багато років. Тому вони неодмінно подарують щасливі емоції вашим рідним, створять святкову й теплу атмосферу.

Серед широкого різноманіття виробів ви точно знайдете щось особливе, а зробити ваш різдвяний подарунок по-справжньому унікальним допоможе персоналізація. Нанесені на виріб ім’я, ініціали чи особлива фраза не лише підкреслять ексклюзивність подарунка, а й стануть постійним нагадуванням про ваші теплі почуття.

Підготували для вас ідеї, що подарувати близьким на Різдво та Новий рік:

  1. Косметички з натуральної шкіри

Шкіряна косметичка від INCARNE™ — практичний та стильний аксесуар як для жінок, так і для чоловіків. Ідеальний помічник для зберігання косметики, парфумерії, гігієнічних засобів, ліків тощо. Містка косметичка «Timeless», базова косметичка з ручкою «MUA» чи стильна й практична «New Limit» — оберіть свій варіант та надайте побажання щодо персоналізації. І ми виготовимо ідеальний подарунок для ваших близьких.

  1. Брелоки та ключниці з іменним тисненням

Практичні аксесуари, які стануть в нагоді кожному. Із лаконічним брелком всі ключі надійно збережені та знаходяться в потрібний момент. Щоразу, коли близька людина братиме їх до рук, аксесуар нагадуватиме їй про вас. Серед нашої лінійки виробів ви можете обрати як лаконічний брелок зі шкіри, так і оригінальну ключницю «Woody». Чудовий подарунок для автомобілістів – брелок «Key» з тисненням лого автобренду. А «Memories» з особливим та дорогим для вас фото стане ідеальним проявом ваших почуттів та пам’ятним подарунком на багато років.

  1. Органайзери з персоналізацією

Для тих, хто цінує організованість та порядок, відмінним новорічним подарунком стане органайзер. Тим паче, в INCARNE™ ви знайдете різноманітні варіанти. Шкіряний органайзер для канцелярії та портфоліо-органайзер — стильні помічники, із якими приладдя для письма завжди під рукою. Органайзер під козирок в авто «Easy Go» — додає естетики салону автомобіля та зручності автовласнику в дорозі. А органайзер для прикрас «Beauty Weekend» — красивий новорічний подарунок для дбайливого зберігання ювелірних виробів чи біжутерії.

  1. Гаманці з тисненням імені чи ініціалів

Аксесуар, який завжди при собі, — саме так можна сказати про гаманець. Це не лише річ для зберігання готівки та банківських карток, а ще й елемент образу. Гаманець із натуральної шкіри з тисненням ініціалів чи імені неодмінно стане приємним сюрпризом на Різдво та Новий рік. У нашій колекції виробів ви знайдете місткі гаманці: стильний та елегантний «Simple», функціональний та практичний «Klondike». Для тих, хто полюбляє компактні моделі, ми створили міні-гаманець «Jack» та шкіряний гаманець «Slap» із затискачем для купюр.

  1. Сумки з натуральної шкіри

Шкіряна сумка від INCARNE™ з іменним тисненням — це стильний аксесуар, що служитиме своєму власнику багато років. А тому це чудовий варіант подарунка до новорічних свят. Для чоловіків рекомендуємо практичну сумку «Porter». Елегантний варіант для жінок  — лаконічна сумка «Bridge». А ще в нашому каталозі представлена універсальна модель для чоловіків та жінок — містка поясна сумка «Beltee». Вибір за вами!

  1. Чохли для ноутбуків

Незамінний аксесуар для всіх, хто використовує ноутбук для навчання, роботи чи відпочинку. У нашому асортименті представлені різноманітні варіанти чохлів, кожен з яких стане чудовим різдвяним подарунком. А персоналізація зробить виріб ексклюзивним. 

Лаконічний чохол «New Gamma» сподобається тим, хто цінує мінімалізм в аксесуарах. Чохол «Maryland» зі зручними ручками — ідеальний компаньйон для частих відряджень, виїзних бізнес-зустрічей тощо. Чохол «Klouz» з фетровою підкладкою подбає про захист гаджета як вдома, так і під час подорожей.

  1. Органайзери для проводів

Порядок на робочому місці, організоване зберігання всіх кабелів та зарядок — усе це стає можливим з органайзерами для проводів від INCARNE™. Кожна із наших моделей є втіленням елегантності та функціональності. А тому вона стане чудовим подарунком для тих, хто активно використовує техніку в побуті чи в роботі.

Органайзер «Wander» всередині доповнений спеціальними тримачами для проводів. «Weekend» має невеликі розміри за рахунок свого особливого дизайну. Компактний та лаконічний «Keep» при наповненні трансформується в місткий органайзер. Замовляйте обрану модель та доповніть свій різдвяний подарунок тисненням.

  1. Подарункові набори

Подарунковий набір —  це завжди хороша ідея для подарунка на Різдво та Новий рік для близької людини. У нашій колекції представлені сети зі шкіряних виробів INCARNE™, які ідеально пасують одне одному.

Чудовий варіант такого комплекту — набір із гаманця «Fold» та ременя «New Parallel», що виконані з натуральної шкіри одного кольору. Також відмінним подарунком стане сет із гаманця «Fold» та сумки «Biz». Універсальний презент для чоловіків та жінок — набір із трьох ременів «New Parallel». Просто вкажіть бажану комбінацію кольорів, і ми створимо сет за вашим побажанням.

Оригінальний презент для чоловіків на Новий рік — це набір із фляги в шкіряній обкладинці «Western» та підтяжок «Back Again». Також в нашому каталозі є чудовий дует виробів для автомобіліста — обкладинка для водійського посвідчення та брелок «Key» із тисненням лого автомобільного бренду.

  1. Подарункові сертифікати від INCARNE™

Досі не визначилися з вибором різдвяного та новорічного подарунка? Ви завжди можете придбати подарунковий сертифікат від INCARNE™ на певну суму. Дорога вам людина підбере подарунок на свій смак. А ви будете впевнені в тому, що презент точно сподобається.

До обраного виробу ви можете додати подарункове пакування. Воно красиво доповнить ваш презент, створить атмосферу загадковості, допоможе вам зробити незабутній та приємний сюрприз.

Перегляньте колекцію шкіряних виробів від INCARNE™. Знайдіть особливий подарунок, що стане проявом вашої уваги та теплих почуттів.

Нехай Різдво та Новий рік принесуть вам та вашим родинам мир, радість та щастя!