Ідеї корпоративних подарунків від INCARNE™

Корпоративні подарунки — чудова можливість виразити повагу та вдячність до співробітників, партнерів чи клієнтів компанії. Це більше, ніж просто презент. Це частина маркетингової стратегії, що впливає на лояльність, впізнаваність та репутацію бренду. А тому важливо, щоб корпоративний подарунок був небанальним, навіював приємні спогади про вашу компанію багато років.

Вироби з натуральної шкіри від INCARNE™ — це відмінний варіант корпоративних подарунків зі змістом та благородним шармом. Стильні та практичні аксесуари можуть бути виготовлені з персоналізацією: логотипом вашого бренду, іменним тисненням тощо. Такий презент ручної роботи не залишиться поза увагою. Він щодня служитиме своєму власнику, нагадуючи про ваш прояв уваги.

Підготували для вас підбірку ідей корпоративних подарунків ручної роботи від INCARNE™:

  1. Іменні брелки

Шкіряний брелок для ключів — приклад практичного подарунка, який стане в нагоді кожному. У нашому каталозі представлені брелки «Key», на поверхню яких можна нанести логотип, короткий рекламний слоган, ім’я чи ініціали власника. Також до замовлення доступні лаконічні брелки з натуральної шкіри, які можна доповнити іменним тисненням. Такий корпоративний подарунок щодня нагадуватиме своєму власнику про вашу співпрацю, підвищить лояльність до бренду.

  1. Обкладинки на паспорт або на документи з іменним тисненням

Обкладинка з натуральної шкіри — стильний та довговічний аксесуар, з яким персональні документи надійно захищені та завжди під рукою. В якості корпоративного подарунка ви можете обрати обкладинку для ID-паспорта та водійського посвідчення. Також ми виготовляємо стильні обкладинки для паспорта-книжки чи закордонного паспорта. За вашим бажанням, будь-який виріб можна доповнити брендуванням чи іменним тисненням.

  1. Обкладинки на блокнот та книгу з ініціалами та логотипом компанії 

Бажаєте підкреслити високий статус своєї компанії та водночас проявити увагу до співробітників чи клієнтів? Шкіряна обкладинка для блокнота «Accent» з логотипом бренду та ініціалами — ідеальний подарунок на довгі роки. Також пам’ятним презентом стане шкіряна обкладинка для книги з персоналізацією. Такі аксесуари ручної роботи — універсальні, довговічні та стильні, а тому неодмінно справлять враження.   

  1. Шкіряні косметички з персоналізацією

Стильна косметичка — незамінна річ для зберігання косметики, гігієнічних засобів, лікарських препаратів тощо. У нашому асортименті ви знайдете універсальні косметички для чоловіків та жінок з мінімалістичним дизайном та благородною естетикою.

Містка та практична косметичка «New Limit», базова косметичка з ручкою «MUA» — оберіть свій варіант та надайте свої побажання щодо персоналізації. І ми виготовимо для вас корпоративні подарунки, які найкраще продемонструють вашу вдячність за співпрацю.

  1. Чохол для ноутбука з ініціалами та логотипом компанії 

Шкіряний чохол для ноутбука — не лише практичний аксесуар для гаджета, а ще й важливий елемент ділового іміджу. Натуральна шкіра надає виробу вишуканого та елегантного вигляду, який приковує погляди.

Серед найпопулярніших моделей шкіряних чохлів від INCARNE™ — «Klouz», «Maryland», «New Gamma». Кожен чохол ми створюємо індивідуально під параметри будь-якого ноутбука. Щоб зробити виріб по-справжньому унікальним, додайте до нього логотип компанії та ініціали власника. Такий персоналізований корпоративний подарунок вразить навіть тих, кого важко здивувати.

  1. Органайзер для проводів

Варіант корпоративного подарунка для тих, хто часто подорожує з ноутбуком, проводить виїзні бізнес-зустрічі або просто цінує порядок на робочому місці. Органайзер для проводів з вінтажною фактурою додасть краси робочому процесу та допоможе зберігати всі кабелі, проводи та зарядки разом.

Органайзер «Charger» має місткий внутрішній простір під блискавкою. «Wander» всередині доповнений спеціальними тримачами для проводів. «Weekend» має компактні розміри за рахунок свого особливого дизайну. Замовляйте обрану модель органайзера та доповніть свій корпоративний подарунок логотипом бренду.  

  1. Килимок для робочого стола

Подбайте про комфорт робочого простору своїх колег чи партнерів з допомогою шкіряного килимка для робочого столу «Pro Desk». Він додасть затишку, захистить стіл від подряпин. Також чудовим корпоративним подарунком стане килимок для мишки «Word». Обидва варіанти виробів виготовляються в різних розмірах, тому ви зможете обрати оптимальний варіант. А логотип компанії чи іменне тиснення, нанесені на поверхню килимків, зроблять презент особливим та пам’ятним.

Презентуйте шкіряні вироби від INCARNE™ своїм співробітникам, партнерам, клієнтам. Скажіть «дякую» тим, поруч із ким ваша компанія крокує до успіху та підкорює нові вершини.

Дізнатися детальніше про умови та етапи співпраці, а також залишити заявку ви можете на сторінці «Корпоративні замовлення».