Персоналізація шкіряних виробів від INCARNE™

Якісні вироби з натуральної шкіри в лаконічному дизайні є символом вишуканості та класики. Вони служать багато років та з плином часу набувають особливого шарму. Саме тому шкіряні вироби від INCARNE™ створюються з ретельністю та увагою, адже кожна деталь відіграє свою роль в загальній естетиці.

Додати виробу індивідуальності, зробити його по-справжньому унікальним допоможе персоналізація. Погодьтеся, володіння вишуканим шкіряним аксесуаром з вашими ініціалами, особливою фразою чи символами — це особливе задоволення.

У майстерні шкіряних виробів INCARNE персоналізація здійснюється методами гарячого тиснення та лазерного гравіювання.

Персоналізація методом гарячого тиснення

Тиснення виконується за високої температури за допомогою металевого кліше і преса. Як результат — чіткий малюнок, що вбудований в текстуру шкіри, а тому не втратить своєї якості та виразності з часом. За вашим бажанням, гаряче тиснення може бути нанесене з використанням фольги: золотої чи срібної. 

Іменне тиснення та нанесення логотипа

Додайте гаряче тиснення ініціалів, імені, дати чи фрази до будь-якого виробу INCARNE™. На ваш вибір доступні такі варіанти шрифтів: 

Стильно виглядають шкіряні гаманці з іменним тисненням, сумки та рюкзаки з персоналізацією, косметички та органайзери з ініціалами. Персоналізовані подарунки з тисненням — це ще й чудовий спосіб продемонструють вашу увагу близьким та друзям.

Якщо ви бажаєте зробити оригінальні корпоративні подарунки своїм колегам чи партнерам, шкіряні вироби з тисненням логотипа — відмінний варіант. Спеціально для вас ми розробимо кліше для тиснення, яке можна неодноразово використовувати надалі для персоналізації нових виробів. Шкіряний чохол для ноутбука, сумка-месенджер чи килимок для робочого столу з тисненням логотипа — статусний корпоративний подарунок, який надійно служитиме своєму власнику, нагадуючи про ваше партнерство.

Замовити іменне тиснення чи тиснення логотипа на шкіряному виробі INCARNE™ ви можете за посиланням

Патріотичне тиснення

Підкресліть свою повагу та любов до України, замовивши патріотичне тиснення для свого шкіряного виробу.

Маємо різні варіанти патріотичного тиснення: 

Шкіряний брелок, обкладинка для паспорта чи стильний чохол для ноутбука із патріотичним тисненням стане символом вашого єднання з Україною та гордості за неї. Це спосіб самовираження, особливо, якщо ви часто подорожуєте за кордон. А ще шкіряний аксесуар, на якому присутня українська символіка, — відмінний сувенір та презент для іноземців.

Замовити патріотичне тиснення на шкіряному виробі INCARNE™ ви можете за посиланням

Тиснення логотипа марки вашого гаджета

У каталозі INCARNE™ представлені різноманітні аксесуари для гаджетів: сумки, чохли для ноутбуків і планшетів, органайзери для проводів, килимки для робочого столу тощо. На будь-який із перелічених виробів ми можемо нанести логотип марки вашого гаджета.

Для замовлення персоналізації у нас доступні такі логотипи гаджетів: Microsoft, Dell, Asus, HP, Lenovo, Samsung.

Чохол для ноутбука чи органайзер для проводів з тисненням лого девайса — практичні аксесуари як для власного користування, так і на подарунок. Такі вироби подбають про захист гаджета та стануть його практичним доповненням.  

Для замовлення тиснення логотипа марки вашого гаджета перейдіть за посиланням

Тиснення логотипа автомобільного бренду

В лінійці INCARNE™ також представлені аксесуари для автомобілістів — шкіряні обкладинки для документів та шкіряні брелоки. Додати виробам індивідуальний штрих допоможе тиснення лого автобренду. 

На вибір для персоналізації доступні такі логотипи автобрендів: Volkswagen, Mercedes, BMW, Tesla, Lexus, Audi, Toyota, Ford, Mini.

Шкіряна обкладинка для водійського посвідчення та техпаспорта з логотипом авто стане надійним компаньйоном кожному автовласнику. Не менш стильний та практичний варіант — лаконічний шкіряний брелок з лого автобренду. Також в нашому каталозі ви можете замовити сет — обкладинку та брелок з персоналізацією, які ідеально пасуватимуть один одному.

Щоб замовити тиснення лого автобренду на аксесуари для автомобілів, перейдіть за посиланням.

Лазерне гравіювання на шкіряних виробах INCARNE™

Лазерне гравіювання на шкіряних виробах — ще один спосіб зробити ваш аксесуар ексклюзивним. Із допомогою спеціального лазерного променя наші майстри наносять на поверхню шкіри різноманітні малюнки та написи, створюючи індивідуальний дизайн

Персоналізація, виконана з допомогою лазерного гравіювання, має чіткі обриси, проте менш зносостійка у порівнянні з гарячим тисненням. Такий спосіб персоналізації є ідеальним, коли треба створити ексклюзивні подарунки з підписами, логотипами чи іншими складними фігурними елементами на шкіряних аксесуарах. 

Персоналізовані шкіряні вироби від INCARNE™ — чудова ідея для подарунка з нагоди важливих подій та свят. Обирайте вироби із нашого каталогу на свій смак, додайте бажаний варіант персоналізації, і ми створимо унікальний презент, що буде радувати свого власника.

Втілимо ваші ідеї та індивідуальність у якісних та красивих шкіряних аксесуарах!